Panduan Dan Pakej Lengkap Ecommerce Masterclass 2021

Gandakan Jualan 100% Automatik Dengan E-commerce

PENCAPAIAN SHOPPEGRAM TAHUN 2020

Image
Image
Image

Kemungkinan Ini Adalah Video Panduan & Pakej Ecommerce Yang Paling Lengkap Untuk Tahun 2021...

Wahai Usahawan,

Terima kasih kerana sudi mencuba dan menggunakan Shoppegram. Mungkin sejak beberapa bulan yang lalu, ramai yang dah nampak dan dengar berkenaan platform Shoppegram. Izinkan saya berkongsi sedikit bagaimana bermulanya idea pembinaan platform Shoppegram.

Hi, nama saya Lutfi Azhar. Pada tahun 2013, saya bekerja sebagai seorang web developer dan juga peniaga online. Jadi pada masa tu banyaklah yang berniaga menggunakan Facebook, Instagram, Whatsapp dan sebagainya.

Memang best berniaga online ni sebab mudah tak payah jumpa customer pun boleh buat sales. Tapi dalam bisnes tak semuanya indah kan?

Ramai yang mengadu berkenaan dengan masalah penat nak layan secara  manual karenah customer sorang-sorang. Sentiasa kena reply whatsapp, lambat reply nanti dah tak berminat. Nak check payment lagi, nak uruskan order, uruskan staff, nak buat marketing dan macam-macam lagi lah.

Jadi saya terfikir, macam mana kalau saya bina satu sistem dimana semua orang boleh gunakan hanya dengan masukkan je produk, setup dan terus boleh buat jualan dalam masa tak sampai satu hari!

Idea sistem yang saya impikan ini saya dan team berjaya lancarkan pada bulan Ogos 2019 selepas mengambil masa hampir lebih 5 tahun untuk dibina. Sistem ini dinamakan Shoppegram.

Shoppegram adalah satu sistem untuk membantu usahawan BELAJAR dan BINA sendiri kedai online (ecommerce) mereka dengan pantas dan mudah.

Alhamdulillah, dalam masa tak sampai 1 tahun dipasaran,  lebih 5000+ kedai online yang telah dibina sendiri oleh usahawan dengan sistem Shoppegram dan dah ramai di antara mereka yang dah berjaya menjana pendapatan...

5 HINGGA 6 ANGKA SEBULAN!

Yang paling bestnya semua jualan ini dilakukan secara 100% AUTOMATIK menggunakan E-commerce tanpa perlu melayan prospek secara manual seperti menggunakan  Whatsapp, FB Messenger atau PM.

Pada mulanya kami fikir sistem ini hanya sesuai untuk membantu orang yang belum onlinekan bisnes mereka sahaja.

Tetapi setelah ramai yang join rupa-rupanya sistem ini juga dapat membantu mereka yang...

STUCK tak dapat tingkatkan jualan lebih RM30,000 sebulan sebab tak mampu reply prospek secara MANUAL.

SUSAH dan PENING nak buat website e-commerce yang boleh jana jualan 5-6 angka sebulan.

KEKURANGAN MODAL kerana kos bina website e-commerce yang mahal dan belum tentu boleh menjana jualan 5-6 angka sebulan

Masih belum jumpa sistem yang LENGKAP dengan harga berpatutan dan MUDAH untuk digunakan.

WANG HANGUS dan banyak MASA terbuang akibat web developer lari dan website e-commerce tak siap.

Dan banyak lagi. Sesuai untuk semua peringkat bisnes. Tak kisah bisnes baru atau yang dah bertahun di bina. Sistem Shoppegram ini insyaAllah dapat membantu menaikkan jualan bisnes anda.

Bagaimanapun, jika anda masih ragu-ragu, biar kami buktikan!

Lebih Dari RM272k Jualan Dalam Masa
Tak Sampai 2 Bulan!

Image

Siapa Yang Perlu Dapatkan Video Panduan & Pakej Ini?

Adakah anda menjalankan perniagaan dropship dan ingin melihat sales masuk bertalu-talu bila bangun pagi?


 Adakah anda adalah seorang founder atau mempunyai produk sendiri dan ingin melihat pelanggan repeat order 24 jam setiap hari tanpa perlu melayan secara manual 24 jam?


Adakah anda seorang salesman yang memerlukan lebih banyak leads setiap hari tanpa perlu keluar rumah dan membazir masa duduk di kaki lima mengedar flyers?


Adakah anda seorang coach atau trainer yang menjual produk atau servis digital dan ingin launch sales page dengan mudah dan pantas?


Adakah anda menjual produk F&B dan ingin memudahkan pelanggan menempah dan membuat pembayaran terus tanpa perlu whatsapp sorang-sorang?


Adakah anda seorang ejen dan ingin buat jualan online secara 100% automatik tanpa membazirkan masa anda melayan prospek hari-hari secara manual?

 

Jika jawapan anda adalah "YA" untuk salah satu soalan di atas, anda WAJIB dapatkan video panduan ini.

Tawaran Pakej Bundle Untuk Letupkan Ecommerce Anda Pada Tahun 2021!

Alhamdulillah... setelah setahun berada di dalam pasaran, kami berbesar hati untuk memperkenalkan kepada anda tawan pakej Bundle yang kami rasakan penting dan wajib anda miliki untuk membina sebuah website ecommerce yang berjaya.

Menghadapi Cabaran 2021

Seperti yang kita tahu, tahun 2021 akan jadi tahun yang lebih mencabar kerana lebih ramai orang yang akan menceburi ke dalam dunia e-commerce. Lebih ramai orang yang ceburi bermakna lebih tinggi persaingan.

Jadi kuncinya adalah terletak pada kepantasan anda untuk menguasai dunia ecommerce. Semakin pantas anda menguasai e-commerce, semakin tinggi peluang anda untuk berjaya dan mendahului orang lain.

Untuk itu, tawaran  kami ini adalah berbentuk Bundle yang dapat melonjakkan perniagaan anda bagi tahun 2021 dengan pantas.

Image

BUNDLE STANDARD

RM599

JIMAT 34% DARI HARGA ASAL RM915

Image

12 Bulan Langganan Pakej Standard (RM599)

Bina kedai online Shoppegram anda dengan branding sendiri dengan fungsi drag & drop Page Builder dengan mudah dan lengkap dengan ciri-ciri wajib untuk website e-commerce.

Image

E-commerce Masterclass (RM79)

Belajar 3 komponen utama dalam membina website E-commerce profesional yang convert dari Gameplan, Store Setup & Tracking.

Image

Facebook Ads Conversion (RM89)

Belajar 3 asas utama Facebook Ads Conversion iaitu Prospecting, Retargeting & Core Sales Funnel khusus untuk website e-commerce.

Image

Video Panduan Canva Masterclass (RM49)

Belajar cara buat dan edit graphic design khusus untuk Social Media & Website anda dengan mudah & cepat tanpa perlu ada pengetahuan teknikal atau design.

Image

BUNDLE BASIC

RM349

JIMAT 26% DARI HARGA ASAL RM477

Image

12 Bulan Langganan Pakej Basic (RM349)

Bina kedai online Shoppegram anda sendiri dengan mudah dan lengkap dengan ciri-ciri wajib untuk website e-commerce.

Image

E-commerce Masterclass (RM79)

Belajar 3 komponen utama dalam membina website E-commerce profesional yang convert dari Gameplan, Store Setup & Tracking.

Image

Canva Masterclass (RM49)

Belajar cara buat dan edit graphic design khusus untuk Social Media & Website anda dengan mudah & cepat tanpa perlu ada pengetahuan teknikal atau design.

Image

E-COMMERCE MASTERCLASS

RM149

JIMAT 44% DARI HARGA ASAL RM267

Image

E-commerce Masterclass (RM79)

Belajar 3 komponen utama dalam membina website E-commerce profesional yang convert dari Gameplan, Store Setup & Tracking.

Image

Facebook Ads Conversion (RM89)

Belajar 3 asas utama Facebook Ads Conversion iaitu Prospecting, Retargeting & Core Sales Funnel khusus untuk website e-commerce.

Image

E-book Struktur Sales Page (RM99)

Belajar cara buat dan edit graphic design khusus untuk Social Media & Website anda dengan mudah & cepat tanpa perlu ada pengetahuan teknikal atau design.

Image

BUNDLE STANDARD
RM915 RM599

12 Bulan Langganan Pakej Standard

Video Panduan E-commerce Masterclass

Video Panduan Facebook Ads Conversion

Video Panduan Canva Masterclass

Ebook Struktur Sales Page Yang Convert

Image

BUNDLE BASIC
RM477 RM349

12 Bulan Langganan Pakej Basic

Video Panduan E-commerce Masterclass

Video Panduan Canva Masterclass

Image

E-COMMERCE MASTERCLASS
RM267 RM149

Video Panduan E-commerce Masterclass

Video Panduan Facebook Ads Conversion

Ebook Struktur Sales Page Yang Convert

Image
Image
Image

PENAFIAN: Segala maklumat yang dikongsikan adalah penyelidikan, pengalaman dan perkongsian dari kami sendiri. Maklumat-maklumat yang diberikan tidak menjanjikan dan menjamin jualan juta-juta secara serta-merta kepada peserta kerana ini adalah salah satu alternatif dan panduan dalam membina bisnes online dengan menggunakan website e-commerce.