Khusus Untuk Pemilik Website Yang Belum Jana Pendapatan Secara Auto

Video Panduan Asas Facebook Ads Conversion Khusus Untuk E-commerce

Tonton video di bawah untuk maklumat lanjut tentang Facebook Ads Conversion.

Lebih 2730+ Peserta Berdaftar

Video Panduan Facebook Ads Conversion yang Wajib Anda Kuasai Untuk Gandakan Jualan Secara Auto!

Image

Wahai Usahawan... beberapa bulan yang lalu dunia dikejutkan dengan satu situasi yang tidak pernah kita jangka iaitu pandemik yang melumpuhkan ekonomi seluruh dunia.

Seperti anda, kami juga terkesan dengan pandemik ini dengan jualan tiba-tiba jatuh merudum sehingga terasa nak berputus asa.

Namun pengalaman bertahun - tahun berniaga online mengajar kami iaitu di dalam gelap pasti ada cahaya di hujungnya.

Kami cuba menggunakan segala ilmu dan pengalaman yang kami ada untuk bangkit kembali.

Alhamdulillah hasilnya lebih memberangsangkan berbanding sebelum ini dengan jualan meningkat ke RM80,000 sebulan...

Jika anda juga sama seperti kami yang mempunyai masalah seperti…

  • STUCK tak dapat tingkatkan jualan sebab tak mampu reply prospek secara MANUAL

  • SUSAH dan PENING nak setup Facebook Ads yang boleh jana jualan 5-6 angka sebulan.

  • KEKURANGAN MODAL kerana menganggap takde duit ribu-ribu nak jalankan iklan

  • TAK NAK CARI PELANGGAN tetapi pelanggan yang CARI anda hanya dengan setting tertentu

  • WANG HANGUS dan banyak MASA terbuang akibat tak tahu strategi marketing

  • TAK MAHIR dengan Facebook Ads dan takde keyakinan nak mula dari mana

  • TERKESAN DENGAN PANDEMIK sebab tak menguasai BASIC pemasaran dengan FB Ads 

Oleh itu... di atas dasar prihatin terhadap rakan-rakan usahawan semua, kami berbesar hati berkongsikan teknik-teknik dan cara bagaimana kami mampu bangkit dari kejatuhan.

Dengan itu, video panduan ini dicipta sesuai untuk semua peringkat bisnes.

Tak kisah bisnes baru atau yang dah bertahun di bina & insyaAllah dapat membantu menaikkan jualan bisnes anda!

Siapa Yang Perlu Dapatkan Video Panduan Ini?

Jika anda masih ragu-ragu lagi, cuba renungkan kembali sampai bila Tuan Puan nak berada di takuk lama dan berniaga dengan cara lama tanpa strategi yang kukuh.

Tepuk dada, tanya selera.  

  • Adakah anda menjalankan perniagaan dropship dan ingin melihat sales masuk bertalu-talu bila bangun pagi?

  • Adakah anda adalah seorang founder atau mempunyai produk sendiri dan ingin melihat pelanggan repeat order 24 jam setiap hari tanpa perlu melayan secara manual 24 jam?

  • Adakah anda seorang salesman yang memerlukan lebih banyak leads setiap hari tanpa perlu keluar rumah dan membazir masa duduk di kaki lima mengedar flyers?

  • Adakah anda seorang coach atau trainer yang menjual produk atau servis digital dan ingin launch sales page dengan mudah dan pantas?

  • Adakah anda menjual produk F&B dan ingin memudahkan pelanggan menempah dan membuat pembayaran terus tanpa perlu whatsapp sorang-sorang?

  • Adakah anda seorang ejen dan ingin buat jualan online secara 100% automatik tanpa membazirkan masa anda melayan prospek hari-hari secara manual?


Jika jawapan anda adalah "YA" untuk salah satu soalan di atas, anda WAJIB dapatkan video panduan ini.

Kami bukan otai atau pun pakar dalam pemasaran FB ads, jauh sekali sifu.. Tapi apa yang kami kongsikan adalah dari pengalaman kami sendiri menjalankan kempen iklan pemasaran melalui FB ads.

Siapa tahu kemungkinan dengan mendapatkan video panduan ini adalah keputusan terbaik yang pernah anda lakukan sepanjang hidup anda!

Jadi Mengapa Video Panduan Ini Adalah Satu-Satunya Yang Wajib Anda Pilih?

Satu perkataan yang paling mudah untuk menggambarkan kenyataan kami di atas adalah,

"We walk the talk!"

Yang bermaksud "kami sendiri buat apa yang kami cakap" bukan hasil dari cedok sana cedok sini dan jual panduan pada orang ramai.

Kami juga berniaga menjual barang atau servis seperti anda terus kepada pembeli di luar sana.

Jadi kami terlebih dahulu yang telah menghabiskan ribuan ringgit semata-mata untuk mendapatkan hasil yang memberangsangkan sehingga 5 - 6 angka pendapatan.

Image

Liputan media Berita Harian pada 3 Mac 2020

Image

Customer cari kita bukan kita cari customer!

Image

Jualan setakat 10hb Sept untuk website kami.

Image

Perbelanjaan kos iklan untuk salah satu perniagaan kami

Kami telah menebas hutan, belukar dan semak samun untuk membuat laluan yang mudah kepada anda bagi mengikut jejak langkah kami.

Sebab itu kami telah sediakan video panduan ini yang mana anda dapat belajar dan mendapatkan tips-tips yang tepat!

Tips dan panduan diajar dengan pendekatan "back to basic"  dimana anda belajar Basic Facebook Ads untuk anda memasarkan perniagaan anda dengan FB Ads.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam
18 Video Panduan Ini?

Image

Topic 1: Essentials Setup

Belajar cara setup Facebook Pixel yang betul untuk memastikan data Facebook Ads dan website anda tepat dan berjalan dengan betul.

Image

Topic 2: Prospecting Campaign Setup

Belajar step by step cara membuat kempen Prospecting dari pemilihan kempen, audience dan asas ads creative dengan mudah.

Image

Topic 3: Manual Retargeting Campaign Setup

Belajar cara membina custom audience yang betul untuk anda melakukan 'follow up' atau retargeting secara automatik dan mudah. Kos iklan anda akan jatuh mendadak dari kempen retargeting ini!

Image

Topic 4: Core Fundamentals

Belajar asas fundamentals yang penting dalam Facebook Ads seperti Sales Funnel dan sebagainya untuk membantu pemahaman anda dalam Facebook Ads & Ecommerce.

Video Panduan Ini Sesuai Ke Untuk Anda?

Ya kami tahu anda sedang memikirkan hal yang sebegini...

Suara kecil di dalam diri anda mesti terfikir benda-benda yang macam...

"Semua ni nampak macam menarik tapi bisnes saya lain dan benda ni tak akan berhasil pada perniagaan saya..."

"Alaa bisnes aku dah ok sekarang boleh buat duit jugak tak ada masalah pun..."

"Kalau aku tak pakai FB Ads pun boleh je jana jualan 5 angka sebulan baik aku fokus kat benda yang aku tahu je..."

YA! kami tak nafikan kebenaran suara kecil anda tu, tapi....

Biar kami ingatkan anda semula tentang kisah benar yang berlaku sebelum tahun 2008 yang mana pada ketika itu semua orang yang mempunyai lot kedai fizikal sedang dibuai mimpi dengan sales hingga 6 angka sebulan.

Kebanyakkan peniaga ketika itu masih lagi dalam zon selesa apabila perniagaan online baru nak berkembang ketika itu sehingga ada yang mengatakan...

"Perniagaan online ini semua scam tak payah buat la.. mengarut!"

"Mana ada orang nak beli baju duduk dari rumah je tahu-tahu baju sampai"

"Malas lah nak belajar benda baru.. bisnes aku dah ok sekarang ni buat apa nak susah-susah buat online..."

Kini, kita bakal menganjak ke 2021...

Kita boleh lihat bukti apa yang berlaku. Banyak lot-lot kedai kosong tidak berpenghuni dan dahulu mereka yang tidak turut sama dalam bisnes online pun terpaksa gulung tikar kerana terkesan dengan Pandemik.

Ditambah pula, dengan kemunculan benda-benda baru seperti marketplace, E-commerce retail, dropship dan banyak lagi menyukarkan lagi keadaan perniagaan brick and motar yang ada sekarang.

Ini adalah pengajaran bagi kita semua yang mana kalau kita tak mahu berubah dan takut nak belajar benda baru sebenarnya itu akan membunuh bisnes kita.

Jadi sebab itu...

Video panduan ini adalah satu-satunya langkah proaktif yang perlu anda ambil untuk mula belajar pemasaran menggunakan FB Ads. In Sha ‪Allah dijamin JIMAT, SELAMAT dan BERKESAN.

Ini Yang Anda Harus Lakukan Seterusnya...

Seperti yang telah kami jelaskan di atas, video panduan ini adalah panduan berbentuk video yang mana anda akan belajar membuat pengiklanan dan pemasaran menggunakan FB Ads dengan berkesan!
Video
Panduan ini hanyalah sekali bayaran sahaja tiada bayaran bulanan atau tambahan yang lain. Boleh ditonton berulang kali sehingga anda faham.

Bukan itu sahaja...anda juga akan dapat 4 BONUS PERCUMA ini:

Image

BONUS #1 - PERCUMA video panduan cara pantas bina website E-Commerce dalam masa 5 minit dengan Shoppegram

Image

BONUS #2 - PERCUMA video panduan Facebook Pixel Analysis Overview Advanced

Image

BONUS #3 - PERCUMA E-book lubuk magnet trafik percuma, trafik berbayar dan 10 tips pengiklanan berbayar yang anda boleh praktikkan sekarang. Bonus bernilai sehingga RM119

Image

BONUS #4 - PERCUMA teknik bina Sales Page yang convert yang bernilai RM89

Masih Ragu-ragu?
Tak Perlu Risau Lagi Dengan Jaminan Kami

Image

Kempen Facebook Ads Anda Akan Siap

Dengan 18 Video Panduan ini anda hanya perlu follow step-by-step untuk membuat kempen Facebook Ads Conversion pertama anda.

Image

100% Money Back

100% Money Back Return Guarantee! Jika anda tidak berpuas hati dengan online course ini, anda boleh minta refund 100% dalam masa 14 hari. Ya betul!

Yuran pendaftaran Facebook Ads Conversion

RM89

Image
Image

TIADA RISIKO, HANYA ILMU YANG BERMANFAAT UNTUK ANDA PELAJARI!

Jadi, jangan buang masa lagi. Upgrade perniagaan anda untuk tahun 2021 dengan menguasai trik pemasaran menggunakan FB Ads. Klik Daftar Sekarang

Soalan Lazim

Selamanya. Kami tidak menetapkan sebarang limit berapa kali peserta boleh menonton video panduan lengkap ini.
Boleh, tidak ada sekatan untuk menonton semua video panduan dengan sekali gus.
Anda tidak perlu menyediakan apa-apa, hanya access dan tonton video sehingga selesai.
Link untuk akses ke Video Panduan Facebook Ads Conversion ini akan dihantar melalui email yang anda daftarkan selepas pendaftaran berjaya dilakukan.
Boleh, video panduan ini memang dicipta khas untuk mereka yang tak tahu langsung dengan FB Ads.
Jika anda masih ada sebarang soalan, boleh terus Whatsapp kami dengan klik butang ini Whatsapp kami

PENAFIAN: Segala maklumat yang dikongsikan adalah penyelidikan pengalaman dan perkongsian kami sendiri. Maklumat-maklumat yang diberikan tidak menjanjikan dan menjamin jualan juta-juta secara serta merta pembaca kerana ini adalah salah satu alternatif panduan untuk membina website e-commerce pembaca. Jika nak terus tingkatkan jualan e-commerce maka pembaca perlu tambah lagi pengetahuan di dalam aspek marketing untuk website e-commerce. E-commerce Masterclass ini, Shoppegram Commerce PLT adalah entiti-entiti yang tiada kena mengena dengan Whatsapp. Facebook Ads, Instagram Ads, Facebook, Instagram dan Whatsapp adalah milik Facebook.