Tahniah! Anda sudah selangkah kehadapan untuk menaik taraf perniagaan anda dengan memiliki kedai online anda sendiri.

Sebelum itu kami ingin kongsi kan pada anda statistik client kami yang menjana 6 angka sebulan dengan website ecommerce sahaja. Lihat bukti dibawah.

Jumlah jualan dari Mac 2019 - Disember 2019

Sales sepanjang tahun selepas website yang baru siap

NicheFesyen
Visitors (prospek)266,120
Conversion rate3.36%
Online store salesRM2,844,937.50

Semua sales ini adalah melalui website ecommerce retail sahaja. Tanpa perlu layan whatsapp pun! Tu belum lagi saya campur dengan channel-channel online yang lain seperti marketplace, mobile app etc. Mesti anda terbakar jiwa kan tengok sales macam tu?

YA! Kami juga berniaga online seperti anda jadi kami faham tentang persoalan anda iaitu

Jangan risau sebab kami akan bocorkan rahsia dan ajar cara nak siapkan website ecommerce anda sendiri dengan E-commerce Masterclass kami!

Kenapa anda perlu hadirkan diri ke workshop ini?

Apa yang akan anda dapat dari workshop ini?

Selain daripada workshop satu hari ini, kami juga akan berikan anda bonus-bonus tambahan.

Bonus workshop

BONUS 1 (Percuma)

Beli 1 Percuma 1

Percuma 1 tiket ekstra untuk setiap pembelian tiket workshop. Anda boleh bawa staff, partner atau rakan bisnes yang lain.

BONUS 2 (Harga: RM299)

Video Marketing Facebook Ads

PERCUMA video tutorial cara buat Facebook Ads khas untuk website ecommerce!

Dalam tutorial video ini, anda akan belajar cara-cara untuk buat iklan ke website ecommerce, cara nak optimize kan ads dan juga cara nak scale kan iklan dan seterusnya naikkan jualan website ecommerce anda sehingga 5-6 angka!

BONUS 3 (Harga: RM249)

E-commerce Masterclass (Online course)

Dah habis workshop tapi anda terlupa apa yang diajar pada waktu workshop? Jangan risau, PERCUMA video tutorial cara setup website ecommerce yang convert dari A-Z dengan menggunakan Shoppegram.

BONUS 4 (Harga: RM199)

Support Group

PERCUMA program SHOPPEGRAM INCUBATOR khas untuk peserta workshop!

Kami akan bantu dan support anda melalui program khas ini dengan medium Facebook Group. Anda buntu iklan tak convert? Stuck tak tahu macam mana nak scale? Kami akan bantu anda!

Contoh website pengguna Shoppegram

Apa kata bekas peserta

Tenaga pengajar

Workshop ini akan di ajar oleh Encik Lutfi Azhar. Beliau adalah salah seorang Co-Founder kepada platform Shoppegram. Beliau juga mempunyai pengalaman luas dalam industri ecommerce di Malaysia.

Tenaga pengajar

Encik Lutfi telah mendapat pengiktirafan sebagai Certified Shopify Expert Malaysia dari Shopify sendiri. Shopify adalah platform ecommerce no.1 di dunia yang mempunyai lebih 1 juta kedai online di seluruh dunia.

Website rasmi lutfiazhar.com

Workshop ini sesuai untuk:

Demo online course

Untuk memudahkan lagi anda rujuk kembali semua chapter yang saya ajar, saya sudah pun sediakan video tutorial @ online course untuk anda rujuk kembali atau kongsikan kepada pasukan anda.

Saya suka student saya rasa selesa dan yakin untuk melabur dalam ilmu. Boleh lihat dulu demo online course ini pada video di bawah.

Modul pembelajaran

  • Gameplan E-commerce
  • E-commerce Marketplace vs E-commerce Retail

  • Cara design Logo yang mudah & pantas
  • Cara design Banner website
  • Cara design Katalog website
  • Susunan layout & struktur website yang bagus

  • Store registration
  • Product setup
  • Categories setup
  • Themes customization
  • Menu setup
  • Pages setup
  • Shipping setup
  • Payment setup
  • General store setup
  • Settings
  • Orders fulfilment
  • Email template
  • Metafields
  • Webhooks

  • Cara design product page yang convert
  • Cara tingkatkan conversion rate website
  • Cara naikkan purchase value per order pelanggan
  • Cara automasikan kerja-kerja pengurusan website

  • Cara menganalisa prestasi website
  • Facebook Pixel
  • Google Tag Manager
  • Google Analytics

  • Tracking tools setup
  • Important metrics
  • Sales funnel optimization

  • Perbezaan domain
  • Cara beli domain
  • Cara point domain ke Shoppegram

  • SEO
  • Google Search Console

Keperluan

Maklumat workshop

Tarikh dan masa

Sabtu, 12 Oktober 2019
Sabtu, 9 November 2019

Selasa, 19 November 2019
Sabtu, 21 Disember 2019
Sabtu, 22 Disember 2019
Sabtu, 25 Januari 2020
Sabtu, 1 Februari 2020
Sabtu, 29 Februari 2020

9 pagi - 6 petang

Lokasi

PKNS BizPoint - Bahagian Pembangunan Usahawan PKNS
3rd Floor, 67 Jalan Plumbum P7/P
Shah Alam, Selangor 40000

Berapakah yuran yang perlu dibayar untuk semua ini?

PAKEJ & BONUS HARGA

 Kursus workshop E-commerce Masterclass

Belajar secara hands on dari A-Z hingga website anda siap sepenuhnya. Dari sistem setup ke pengurusan sistem.

RM349.00

1 tahun langganan platform Shoppegram (Plan Profesional)

Tiada caj tersembunyi. Langgan dan terus mula menjual.

RM349.00

Bonus 1 - Ekstra 1 tiket ke workshop E-commerce Masterclass

Bawa sekali staff, partner atau rakan bisnes anda yang lain.

RM349.00

Bonus 2 - Video Marketing Facebook Ads

Belajar teknik FB ads advanced khas untuk ecommerce.

RM299.00

Bonus 3 - Ecommerce Masterclass (Online course)

Module workshop dalam bentuk video

RM249.00

Bonus 4 - Support Group

Facebook support group untuk membantu anda dalam menjalankan perniagaan ecommerce

RM199.00

Jumlah harga sebenar

RM1,794.00

Harga promosi

RM599.00

Promosi pakej kombo

Lebih ramai rakan-rakan bisnes yang anda bawa, lebih banyak diskaun yang anda dapat.

PAKEJ KOMBO

HARGA

 2 tiket workshop / 1 kedai online

Harga untuk satu pakej : RM599

RM599.00

 4 tiket workshop / 2 kedai online

Harga untuk satu pakej : RM499

RM998.00

6 tiket workshop / 3 kedai online

Harga untuk satu pakej : RM399

RM1,197.00

Jaminan kami

Tiada upsell kelas advance, semuanya lengkap dalam kelas ini. Tidak perlu upgrade ke kelas lain.

100% website anda akan siap & live. Datang pagi, petang website anda dah siap dan boleh live.

100% Money Back Return Guarantee! Jika anda tidak berpuas hati dengan workshop kami, anda boleh minta refund 100% dalam masa 14 hari. Ya betul!

TIADA RISIKO, HANYA ILMU YANG BERMANFAAT UNTUK ANDA PELAJARI!

Jadi, pilih tarikh workshop & klik butang DAFTAR SEKARANG dan jumpa anda nanti di E-Commerce Masterclass Shah Alam

DAFTAR SEKARANG