Image

 Iklan Video Siap 100% Dalam Masa 2 Jam Hanya Dengan Menggunakan Smartphone! 

5 Rahsia Di Sebalik Video Marketing

Tonton Video Ini Sehingga Habis Untuk Gandakan Jualan Bisnes Anda Dengan Video

“Ya! Saya sedar video memang penting dalam pengiklanan, tapi…”

“Nak cuba buat iklan menggunakan video tapi tak pandai lah pula”.

 

“Kalau cuba ambil servis agensi luar, takut mahal dan hasil video tidak memuaskan”.

 

“Dah ada team sendiri tapi bila nak buat video iklan, team pula noob”.

 

“Bila tengok orang lain buat iklan video, terdetik juga sampai bila nak buat iklan pakai gambar sahaja”.

 

“Tak berapa yakin lah pula iklan video ini akan bantu dapatkan jualan sama seperti iklan gambar”.

Image

Mesti anda sedang berada di dalam situasi ini, betul kan? Jika ‘YA’, The V.D.O dapat membantu anda dalam menghasilkan video iklan yang convert.

Hi! Saya Lutfi Azhar,
Co-Founder Shoppegram.


Sepanjang penglibatan saya di dalam industri, saya dapati penggunaan video adalah medium terbaik jika anda ingin menyampai kan mesej yang lebih jelas dan mudah difahami kepada bakal prospek.
 
Malah saya telah menghasil kan pelbagai genre video iklan dalam membina jenama bisnes dari kosong untuk pelbagai jenis bisnes contohnya bisnes gadget, produk fizikal dan juga produk digital.

 

Setiap video iklan yang saya hasilkan telah mendapat reach dan engagement yang tinggi daripada bakal prospek dan sekaligus telah berjaya menjana angka jualan 5 hingga 6 angka sebulan.

Image
Image

Hi! Saya Nazmi Bayan,
Creative Director Shoppegram.

 

Dengan mempunyai pengalaman selama 7 tahun di dalam industri pembikinan video, saya telah menggunakan kepakaran yang saya ada dalam menghasil kan idea-idea video bagi memastikan setiap video iklan yang dibuat akan convert.


Saya banyak terlibat secara langsung di dalam pengarahan sesi shoot iklan, on set shooting, video editing dan cara untuk menulis skrip video yang mampu menarik perhatian prospek untuk membeli.


Disebabkan saya faham ramai di luar sana yang ingin belajar cara membuat video iklan yang convert, maka tercetuslah idea saya untuk membantu pemilik bisnes yang ingin menguasai teknik dan strategi dalam penghasilan video iklan yang convert iaitu The V.D.O.

The V.D.O: Panduan Hasilkan Video Iklan Yang Convert Hanya Menggunakan Smartphone

Realiti yang sebenarnya.


Ramai yang tidak sedar bahawa pada tahun 2021 ini, sudah ramai usahawan yang telah berjaya menjana jualan yang berganda dengan hanya menggunakan video marketing. Tidak kira lah sama ada mereka hanya membuat bisnes secara kecilan ataupun tidak.
 
Jadi mengapa tidak anda?


Untuk menghasilkan video iklan yang convert, anda cuma perlu tahu apakah asas yang wajib dikuasai oleh setiap pemilik bisnes jika ingin membuat video iklan walaupun dengan hanya menggunakan smartphone.

Image

Kami secara peribadi telah berjaya menghasil kan beratus jumlah video iklan yang convert untuk pelbagai jenis produk dan bisnes berpandukan 100% pengalaman kami sendiri sepanjang tempoh penglibatan di dalam video marketing selama 17 tahun.

Mengapa anda wajib dapatkan The V.D.O?

Setiap video yang kami telah hasilkan terbukti mendapat convertion dan engagement yang tinggi dari bakal prospek. Prospek suka share iklan kami!

Image

Modul The V.D.O adalah 100% hasil pengalaman kami berdasarkan proven strategies
dari kategori bisnes berbeza sepanjang 17 tahun penglibatan dalam industri video & marketing.


Apa yang kami janjikan ialah jualan anda akan naik 2x ganda dengan bantuan 10 video panduan yang padat dengan 
ilmu teori dan taktikal serta teknikal asas yang wajib anda tahu untuk membuat video iklan yang convert.


Content The V.D.O telah di struktur khas supaya anda mudah faham dan ikuti. Kami akan kongsikan rahsia & strategi yang kami telah gunakan untuk menghasilkan jualan 6-7 angka kepada anda. Video anda akan siap dalam masa 2 jam dengan hanya menggunakan smartphone sahaja!

5 Rahsia Yang Akan Di Dedahkan Di Dalam The V.D.O

Image

Pentagon Formula


Ramai yang tidak tahu bagaimana cara yang betul untuk menyampai kan mesej yang mudah difahami dan jelas dengan hanya menggunakan video. Jadi, di dalam topik ini kami akan mengajar apakah 5 elemen yang perlu ada di dalam video untuk menghasil kan video iklan yang convert dan berkualiti terus kepada target prospek.

Bermuda Triangle Process


Untuk membuat video iklan yang convert, anda haruslah mempunyai susun atur yang jelas dari segi pemilihan jenis video, storyline, konsep & idea, skrip dan flow jika ingin menghasilkan video iklan yang convert. Jadi, kami akan menerangkan apakah 3 strategi yang wajib anda tahu di dalam fasa perancangan.

Image
Image

3 Tactical Video Masteries


Dalam topik ini, anda akan belajar apakah perkara teknikal yang perlu dilakukan dari sudut pemilihan lighting yang menarik dan peralatan yang perlu disediakan sebelum meneruskan dengan sesi shooting.

Image

3 Tactical Video Masteries


Dalam topik ini, anda akan belajar apakah perkara teknikal yang perlu dilakukan dari sudut pemilihan lighting yang menarik dan peralatan yang perlu disediakan sebelum meneruskan dengan sesi shooting.

3 Sharp Shooting Strategies


Dalam modul ini, kami akan menerangkan teknik-teknik shoot video berpandukan storyline dan skrip. Anda juga akan belajar cara bagaimana untuk mengarah talent atau shoot secara sendirian serta tips & trik yang boleh membantu dalam memudahkan proses shooting.

Image
Image

Edit Like A Boss


Dalam topik ini, kami akan berkongsi cara bagaimana untuk install Apps yang akan digunakan bagi tujuan video editing. Kami juga akan mengajar teknik basic editing video bermula dari import video & audio, trim & cut sehingga export video iklan yang telah dihasilkan.

Ini Tindakan Anda Yang Seterusnya

Seperti yang saya telah dijelaskan diatas, The V.D.O adalah satu panduan dalam bentuk video secara online yang mana anda akan belajar cara bagaimana untuk menghasilkan video iklan yang convert dengan hanya menggunakan smartphone sahaja.


Panduan ini hanyalah berharga RM97 sahaja dan ianya sekali sahaja bayaran.


Ini bermaksud, pihak kami tidak akan mengenakan sebarang caj tambahan yang lain. Dengan bayaran sebanyak RM 97 ini, anda akan mendapat...

The VDO - 10 Video Panduan


Dengan 10 video panduan di dalam The V.D.O ini, anda hanya perlu follow step-by-step untuk hasilkan video iklan convert yang pertama anda.

Image
Image

Group Support Facebook


Anda akan mendapat akses secara percuma ke dalam Group Facebook Komuniti. Sebarang soalan berkaitan video anda boleh tanyakan terus di dalam group ini.

Unlimited Access


Kami tidak menetapkan had untuk anda akses ke video panduan ini. Ini bermaksud, anda boleh ulang tayang video sebanyak mana yang diinginkan.

Image

Masih Ragu-ragu?
Tak Perlu Risau Lagi Dengan Jaminan Kami

Image

100% Money Back Return Guarantee!


Jika anda tidak berpuas hati dengan ilmu yang disampaikan di dalam The V.D.O, anda boleh minta refund 100% dalam masa 14 hari sahaja.

Image

Video iklan yang convert siap dalam masa 2 jam!


Dengan hanya menggunakan smartphone sahaja, anda sudah boleh menghasilkan video iklan yang convert dalam masa 2 jam.

Image

Hanya guna SmartPhone. Tak perlu ada team!


Kini anda sudah boleh shoot dan edit video dengan sendiri tanpa perlu membazirkan wang untuk upah mana-mana agensi luar lagi.

Harga Video Panduan The VDO

RM97

Image

TIADA RISIKO, HANYA ILMU YANG BERMANFAAT UNTUK ANDA PELAJARI!

Jadi, jangan buang masa lagi. Naikkan jualan anda 2x ganda
dengan teknik video marketing yang convert.

Klik butang Dapatkan Sekarang di bawah.