"SATU-SATUNYA VIDEO PANDUAN YANG BAKAL MERUBAH HIDUP ANDA DENGAN BISNES ONLINE 100% AUTOMATIK WALAUPUN SECARA PART-TIME"

Image

KEMUNGKINAN INI ADALAH VIDEO PANDUAN YANG BAKAL MERUBAH HIDUP ANDA UNTUK TAHUN 2020...

Image

Wahai saudara/saudari,

Jika anda masih berada dalam kesempitan hidup dan ingin menambah pendapatan dengan cara mulakan bisnes online 100% secara automatik walaupun secara part time sahaja, maka mungkin video panduan ini adalah yang paling bermakna dalam perjalanan untuk merubah hidup anda.

Ini adalah sebabnya...

Hi, nama saya Farhan. Pada tahun 2020 ini, saya masih lagi bekerja sebagai pengurus pemasaran di syarikat IT dan pada masa yang sama, saya juga seorang peniaga online secara part time.

Kenapa saya mula terjebak dalam bisnes online walaupun saya masih lagi bekerja? Kalau ikutkan, saya dah tak perlu dah buat bisnes sebab saya dah ada gaji yang tetap.

Tetapi, cuba kita lihat balik dengan keadaan ekonomi semasa. Dengan krisis COVID-19 ini. Mestilah saya kena sediakan langkah berjaga-jaga terlebih dahulu. Report dari EPF pula menunjukkan 2.4 juta pekerja akan kehilangan pekerjaan dek kerana COVID-19 ini.

Jadi nak tak nak, terpaksa lah saya buat bisnes online juga setelah dipaksa oleh sahabat saya yang bekerja di syarikat yang sama tetapi buat bisnes online secara part time sahaja. Disebabkan ni kali pertama saya nak buat bisnes online, jadi saya mula bisnes online dengan jadi dropship dahulu.

Saya start dengan jual barang orang lain. Cara ni paling senang sebab saya tak perlu keluarkan modal langsung untuk produk. Ramai orang cakap, memang best berniaga online ni sebab mudah tak payah jumpa customer pun boleh buat sales. Tapi dalam bisnes tak semuanya indah kan?

Mula-mula saya rasa syok lah sebab order asyik masuk sahaja setiap hari. Siapa yang tak rasa happy kan bila ada sales? Tapi sampai satu tahap, saya ada masalah lain pula. Saya tak sedar yang saya ni masih ada kerja tetap. Jadi masa untuk saya buat bisnes online ni sangat lah terhad.

Bayangkan waktu kerja saya adalah dari 9 pagi sampai 6 petang. Nak kena layan secara  manual karenah customer sorang-sorang. Sentiasa kena reply whatsapp, lambat reply nanti dah tak berminat.

Nak check payment lagi, nak uruskan order, uruskan staff di tempat kerja, nak buat marketing dan macam-macam lagi lah.

Jadi saya terfikir, macam mana kalau saya ada satu sistem jualan dimana saya hanya perlu masukkan je produk, setup dan terus boleh buat jualan dalam masa tak sampai satu hari!

Idea sistem yang saya impikan ini telah berjaya di lancarkan pada bulan Ogos 2019 oleh sahabat saya sendiri, selepas mengambil masa hampir lebih 5 tahun untuk dibina. Sistem ini dinamakan Shoppegram.

Shoppegram adalah satu sistem untuk membantu usahawan membina sendiri kedai online (ecommerce) mereka dengan pantas dan mudah.

Alhamdulillah, dalam masa tak sampai 1 tahun dipasaran,  lebih 4000+ kedai online yang telah dibina sendiri oleh usahawan dengan sistem Shoppegram dan dah ramai di antara mereka yang dah berjaya menjana pendapatan...

5 HINGGA 6 ANGKA SEBULAN!

Yang paling bestnya semua jualan ini dilakukan secara 100% AUTOMATIK tanpa perlu melayan prospek secara manual seperti menggunakan  Whatsapp, FB Messenger atau PM.

Pada mulanya saya fikir sistem yang dibina oleh sahabat saya ini hanya sesuai untuk membantu orang yang belum onlinekan bisnes mereka sahaja.

Tetapi setelah ramai yang join rupa-rupanya sistem ini juga dapat membantu mereka yang...

  • STUCK tak dapat tingkatkan jualan lebih RM30,000 sebulan sebab tak mampu reply prospek secara MANUAL.

  • SUSAH dan PENING nak buat website e-commerce yang boleh jana jualan 5-6 angka sebulan.

  • KEKURANGAN MODAL kerana kos bina website e-commerce yang mahal dan belum tentu boleh menjana jualan 5-6 angka sebulan.

  • Masih belum jumpa sistem yang LENGKAP dengan harga berpatutan dan MUDAH untuk digunakan.

  • WANG HANGUS dan banyak MASA terbuang akibat web developer lari dan website e-commerce tak siap.

  • Sesuai untuk semua peringkat bisnes. Tak kisah bisnes baru atau yang dah bertahun di bina.

    Sistem Shoppegram ini insyaAllah dapat membantu menaikkan jualan bisnes anda.

Bagaimanapun, jika anda masih ragu-ragu, biar saya buktikan dengan hasil jualan bisnes online saya walaupun secara part time!

Image
Image

🔥🔥🔥
JANA JUALAN 100% AUTOMATIK
24 JAM TANPA HENTI!

KALAU ANDA INGIN MERUBAH HIDUP 100% DENGAN BISNES ONLINE, ANDA WAJIB DAFTAR ZERO TO HERO MASTERCLASS INI!

ZERO TO HERO MASTERCLASS

Belajar cara mulakan bisnes online 100% secara automatik sahaja walaupun secara part-time

Image

ZERO TO HERO MASTERCLASS

Sebuah panduan dalam bentuk video step-by-step cara untuk mulakan bisnes online dan tingkatkan jualan 100% secara automatik walaupun anda masih bekerja.

Mudah difahami dan diaplikasi terus oleh semua orang kerana ianya mengandungi penerangan secara terperinci langkah demi langkah.

Termasuklah proses pemilihan produk yang sesuai, cara bina website yang boleh bantu tingkatkan jualan dan juga strategi pengiklanan E-commerce yang berkesan. 

Video panduan ini bukanlah hanya daripada teori semata-mata yang ditiru dari mana-mana sifu yang ada.

Ini adalah hasil dari gabungan pengalaman kami sebagai profesional website developer dan juga pengalaman kami yang secara langsung menjual produk fizikal seperti produk fesyen, gadget, dan FnB. 

**Harga Promosi Terhad!**

APA YANG AKAN ANDA BELAJAR DALAM VIDEO MASTERCLASS INI?

  • Bagaimana bisnes online boleh bantu jana pendapatan tambahan
  • Strategi untuk mulakan bisnes online bagi beginner
  • Berapa modal yang diperlukan untuk mulakan bisnes online?
  • Belajar cara buat bisnes online dengan 0 modal
  • Cara untuk kenalpasti demand idea bisnes
  • Belajar dari A-Z cara nak setup kedai online tanpa perlu tahu coding
    • Cara daftar kedai online
    • Belajar cara upload produk
    • Cara asingkan produk mengikut kategori
    • Ubah suai theme mengikut kreativiti sendiri
    • Cara buat menu bar
    • Belajar cara buat pages dalam wesbite
    • Cara nak setup syarikat penghantaran barang
    • Belajar setup sistem pembayaran online
    • Bina kedai online secara general
  • Cara setup kedai online untuk peniaga yang ada 1 produk sahaja
    • Belajar step by step cara bina sales page yang convert.
  • Cara setup Facebook Ads khusus untuk kedai online
  • Cara buat iklan prospecting
  • Cara buat iklan retargetting
  • E-commerce Marketplace vs E-commerce Retail
  • Case study RM100 ribu dengan menggunakan E-commerce

BAGAIMANA SISTEM E-COMMERCE BOLEH BANTU ONLINE KAN BISNES ANDA?

Image

Tidak akan kehilangan penjualan dengan kedai online yang dibuka 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Image

Produk dapat dilihat dan dibeli oleh semua orang, sementara dengan lokasi fizikal tradisional, ia terbatas dengan masa dan ruang.

Image

Apabila pelanggan meninggalkan website anda tanpa buat pembelian, anda boleh buat iklan FB  tawaran yang khas kepada mereka.

SIAPA YANG PERLU DAFTAR MASTERCLASS VIDEO INI?

  • Anda baru nak mulakan bisnes online dan tak tahu nak mula dari mana?

  • Anda yang masih bekerja tetapi ingin menjana pendapatan secara tambahan?

  • Anda yang baru sahaja kehilangan kerja dan ingin mencari cara untuk buat duit secara online?

  • Anda yang ingin belajar selok belok bisnes online disebabkan susah untuk mencari pekerjaan

  • Anda yang seorang peniaga offline dan ingin belajar online kan bisnes untuk naikkan lagi jualan?

Jika jawapan anda adalah "YA" untuk salah satu soalan di atas, anda WAJIB mendaftar Zero To Hero Masterclass ini. 

**Harga Promosi Terhad!**

JADI MENGAPA ZERO TO HERO MASTERCLASS INI ADALAH TERBAIK UNTUK ANDA?

Image

Penerangan yang santai dan jelas dengan asas yang lengkap serta tersusun sesuai untuk semua.

Image

Penerangan dalam bahasa melayu, tidak teknikal dan banyak contoh analogi mudah faham.

Image

Anda akan didedahkan dari A-Z cara untuk mulakan bisnes online 100% secara automatik.

INI YANG ANDA HARUS LAKUKAN SETERUSNYA...


Seperti yang telah kami jelaskan di atas, Zero To Hero Masterclass ini adalah satu pembelajaran berpandukan video panduan lengkap dari A-Z untuk anda belajar cara mulakan bisnes online sendiri  100% secara automatik walaupun secara part time.

 

Anda perlu daftar Masterclass ini yang bernilai...

 

RM249.00   RM179.00 SAHAJA!

 

Harga promosi terhad. Bakal dinaikkan bila-bila masa. Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan. 

Masterclass ini hanyalah sekali bayaran sahaja tiada bayaran bulanan atau tambahan yang lain.

Bukan itu sahaja...

Anda juga akan dapat bonus berikut:

  • PERCUMA akses 14 hari untuk menggunakan sistem Shoppegram bagi membina website ecommerce anda, jadi boleh ikuti video panduan sambil buat.

  • PERCUMA group FB support Shoppegram untuk membantu anda dari segi troubleshoot dan teknikal support bagi melancarkan perjalanan bisnes online anda.

  • PERCUMA panduan video lengkap berkenaan Facebook Pixel, Funnel Analysis dan cara setup Facebook Pixel yang betul dengan menggunakan Shoppegram.

  • PERCUMA Ebook lubuk magnet trafik, trafik berbayar dan 10 tips pengiklanan berbayar yang berkesan yang anda boleh praktikkan sekarang.

**Harga Promosi Terhad!**

MASIH RAGU-RAGU? TAK PERLU RISAU DENGAN JAMINAN KAMI

Image

JAMINAN 1

Anda stuck dan perlukan bantuan teknikal? Team teknikal kami sedia membantu anda pada waktu bekerja dari hari Isnin-Jumaat 9 pagi - 6 petang. Boleh emailkan kepada kami atau mesej sahaja dalam group FB kami.

 

JAMINAN 2

100% Money Back Return Guarantee!

Jika anda tidak berpuas hati dengan online course ini, anda boleh minta refund 100% dalam masa 14 hari. Ya betul!

TIADA RISIKO, HANYA ILMU YANG BERMANFAAT UNTUK ANDA PELAJARI!

Jadi, jangan buang masa lagi. Klik Daftar Sekarang untuk dapatkan Zero To Hero Masterclass ini yang berharga...

RM249.00 RM179.00 sahaja!  

**Harga Promosi Terhad!**

Soalan Lazim

Zero To Hero Masterclass ini adalah satu online course berbentuk video panduan lengkap dari A-Z cara nak mulakan bisnes online bermula dari proses pemilihan produk yang sesuai, cara bina website yang boleh bantu tingkatkan jualan dan juga strategi pengiklanan E-commerce yang berkesan. 

Ya, boleh. Takde masalah.

Anda tidak perlu sediakan apa-apa. Cuma pastikan line internet anda tidak mengalami sebarang gangguan semasa menonton video ini.

Link untuk akses ke Masterclass Video Panduan ini akan dihantar melalui email yang anda masukkan selepas pendaftaran berjaya.

Kalau anda nak belajar cara buat bisnes online 100% secara automatik, boleh sahaja daftar Masterclass kami ini.

Sesuai sangat! Modul yang kami ajar dalam Masterclass ni memang lengkap dari A-Z cara nak buat duit secara online.

Ya, betul! Kalau anda rasa Masterclass ini tak seperti yang anda harapkan, anda boleh minta refund dalam masa 14 hari. Jadi anda tak akan rugi apa-apa pun kalau mendaftar Masterclass ini. Saya berani jamin yang anda akan berpuas hati sama seperti peserta kami yang lain.

Di dalam Zero To Hero Masterclass ini, anda akan mendapat 63 video panduan. Boleh follow video panduan step by step bagaimana cara untuk anda buat bisnes online sehingga berjaya walaupun secara part time.

Jika anda masih ada sebarang soalan, boleh terus Whatsapp kami dengan klik butang ini Whatsapp kami

PENAFIAN: Segala maklumat yang dikongsikan adalah penyelidikan pengalaman dan perkongsian kami sendiri. Maklumat-maklumat yang diberikan tidak menjanjikan dan menjamin jualan juta-juta secara serta merta pembaca kerana ini adalah salah satu alternatif panduan untuk membina website e-commerce pembaca. Jika nak terus tingkatkan jualan e-commerce maka pembaca perlu tambah lagi pengetahuan di dalam aspek marketing untuk website e-commerce. E-commerce Masterclass ini, Shoppegram Commerce PLT adalah entiti-entiti yang tiada kena mengena dengan Whatsapp. Facebook Ads, Instagram Ads, Facebook, Instagram dan Whatsapp adalah milik Facebook Inc.